10 წუთი. 15 წუთი.
ირმის ხორცს ძალიან უხდება სოკო.
შემადგენლობა:
- 4 ნაჭერი ირმის ბარკალი
- 250 გრ სოკო
- 40 გრ კარაქი ან მარგარინი
- დაჭრილი ოხრახუში
- ზეთი
- მარილი და პილპილი
მომზადება:
გასუფთავებულ სოკო დაჭერით თხლად. გადმნარ კარაქში მოშუშეთ სოკო. მოაყარეთ მარილი და
პილპილი, დაუმატეთ დაჭრილ ოხრახუში და შეინახეთ თბილად.
ზეითუნის ზეთში შეწვით ირმის ხორცი, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. შეკაზმეთ სოკოთი.
დაწერე კომენტარი პირველმა