Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

ირმის ხორცს ძალიან უხდება სოკო. 

შემადგენლობა:

  •  4 ნაჭერი ირმის ბარკალი
  • 250 გრ სოკო
  • 40 გრ კარაქი ან მარგარინი
  • დაჭრილი ოხრახუში
  • ზეთი
  • მარილი და პილპილი

მომზადება:

გასუფთავებულ სოკო დაჭერით თხლად. გადმნარ კარაქში მოშუშეთ სოკო. მოაყარეთ მარილი და

პილპილი, დაუმატეთ დაჭრილ ოხრახუში და შეინახეთ თბილად.

ზეითუნის ზეთში შეწვით ირმის ხორცი, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. შეკაზმეთ სოკოთი.