Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

<

strong>შემადგენლობა:

  •  200 გრ ყვავილოვანი კომბოსტო
  • 10 გრ მცენარეული ზეთი
  • ნახევარი ლიმონი
  • 15 გრ ზეთისხილი
  • 2 ც სტაფილო
  • 4-5 ღერი ქინძი
  • მარილი-გემოვნებით

ყვავილოვანი კომბოსტო გავაცალკევოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ თხლად დაჭრილი ლიმონი დამოვხარშო

მარილიან წყალში 5-8 წუთი, გადავიტანოთ საწურზე, გავაციოთ და დავჭრათ სასურველ ზომებად. გადავიტანოთ

ჭურჭელში,მოვაყაროთ დაჭრილი სტაფილო,მწვანილი, კურკებგამოცლილი ზეთისხილი, მოვასხათ ზეთი და

ლიმონის წვენი