Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  750 გრ სტაფილო
  • 5-6 ს.კ ლიმონის წვენი
  • 4 ს.კ ნიგვზის ზეთი
  • 75 გრ ნიგოზი
  • სალათის რამდენიმე ფოთოლი
  • ლიმონის ცედრა, მარილი,პილპილი

მომზადება:

სტაფილო გაფცქვენით და გახეხეთ. ერთმანეთში აურიეთ ლიმონის წვენი და ზეთი, შეაზავეთ მარილით,

პილპილით და დაასხით გახეხილ სტაფილოს. ნიგოზი დაჭერით და შეურიეთ სტაფილოს 15 წუთით

ადრე, რომ არომატი გაუჯდეს. სალათის ფოთლები ჩააფინეთ დიდ სასალათეში ან ინდივიდუალურ

ჯამებში, გაანაწილეთ სტაფილოს სალათა და მორთეთ ლიმონით.