Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  100 გრ ჩინური ფოთლები
  • 1 პატარა ხახვი
  • 3 ს.კ ზეთი
  • 2 ს.კ ძმარი
  • 2 ს.კ ტომატის კეტჩუპი
  • 1 ჩ.კ მდოგვი
  • მარილი,პილპილი

მომზადება:

დაჭერით ჩინური ფოთლები თხელ ზოლებად. გაფცქვენით და დაჭერით ხახვი, შეურიეთ ზეთს, ძმარს,

პომიდვრის კეტჩუპს და მდოგვს. შეაზავეთ მარილით და პილპილით, დაასხით სოუსი ისე, რომ

მთლიანად დაიფაროს ფოთლები და მაშინვე მიიტანეთ სუფრასთან.