Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

 შემადგენლობა:

  •  1 ც მსხალი
  • 50 გრ პარმეზანი
  • 4-5 ც პიტნის ფოთოლი
  • ძმარი-გემოვენებით

მომზადება:

მწიფე მსხალი გავფცქვნათ, გავჭრათ შუაზე, ამოვაჭრათ გული, დავჭრათ სიგრძეზე თხლად

და მარაოსავით დავაწყოთ თეფშზე. პარმეზანი დავჭრათ დიდ ნაჭრებად და დავდოთ თეფშის

მეორე მხარეს. მოვასხათ ყველს ცოტაოდენი ძმარი, გავაფორმოთ პიტნის ფოთლებით მსხალი

და სოუსი და მივიტანოთ სუფრასთან.