Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  1 ც ანანასი
  • 1 ც ლიმონი
  • 1 კონა პიტნა
  • 1 ს.კ ვარდისფერი პილპლის მარცვლები

მომზადება:

ანანასი გავრეცხოთ და გავჭრათ შუაზე ფოთლებიანად, ნახევრები კიდევ გავჭრათ მეოთხედებად

ისე,რომ ფოთლები არ დავუზიანოთ. ფრტილად ამოვჭრათ ანანასის რბილობი და დავდოთ

ქერქზე. ლიმონის წვენი მოვასხათ დაჭრილ ანანასებს და შევდგათ მაცივარში ნახევარი საათი.

პიტნის ფოთლები დავჭრათ წვრილად, მოვაყაროთ ანანასს ვარდისფერ პილპილის  მარცვლებთან

ერთად და შევდგათ მაცივარში სუფრასთან მიტანამდე.