Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  2 ჩ.ჭ ბრინჯი
  • 2-3 თავი ხახვი
  • 1/2 ჩ.ჭ ზეთი
  •  ერთი პატარა კონა კამა
  • მარილი-გემოვნებით

მომზადება:

მოხარშული ბრინჯი მოვათავსოთ ფლავსაწურზე და გადავავლოთ ცივი წყალი. შემდეგ გადავიტანოთ

ზეთჩასხმულ ქვაბში. დავამატოთ მცენარეულ ზეთში მოშუშული ხახვი,წვრილად დაჭრილი კამა და მარილი.

კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. დავახუროთ თავზე და შევდგათ ნელ ცეცხლზე 20 წუთი. შემდეგ კერძი მზად

იქნება.