Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  100 გრ ყველი
  • 40 გრ ხახვი
  • 40 გრ კარაქი
  • 1 ც წითელი ბულგარული წიწაკა
  • მარილი-გემოვნებით
  • 4-5 ღერი ქინძი

მომზადება:

ცხიმშიი მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავუმატოთ კუბიკებად დაჭრილი ბულგარულ წიწაკა.

ყველი გავხეხოთ, ჩავამატოთ კერძს, კარგად ავურიოთ და დავტოვოთ ცეცხლზე 5 წუთი. მოვაყაროთ

მარილი, წვრილად დაჭრილი ქინძი და მივიტანოთ სუფრასთან.