10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 3 ც ფორთოხალი
- 2 ც კვერცხი
- 3 ს.კ ზეთი
- 1 ს.კ ძმარი
- ნახევარი ს.კ ორეგანო
- მარილი-გემოვნებით
>
მომზადება:
კვერცხი მოვხარშოთ და დავჭღათ საშუალო ზომებად. ფორთოხალი გაფცქვნათ, დავყოთ
ლებნებად და დავჭღათ წვრილად. მოვასხათ ზეთი, ძმარი, მოვაყაროთ ორეგანო, კვერცხი და
ფორთოხალი შევურიოთ ერთმანეთს, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ ნახევარი საათი.
დაწერე კომენტარი პირველმა