Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  3 ც ფორთოხალი
  • 2 ც კვერცხი
  • 3 ს.კ ზეთი
  • 1 ს.კ ძმარი
  • ნახევარი ს.კ ორეგანო
  • მარილი-გემოვნებით

    >

მომზადება:

კვერცხი მოვხარშოთ და დავჭღათ საშუალო ზომებად. ფორთოხალი გაფცქვნათ, დავყოთ

ლებნებად და დავჭღათ წვრილად. მოვასხათ ზეთი, ძმარი, მოვაყაროთ ორეგანო, კვერცხი და

ფორთოხალი შევურიოთ ერთმანეთს, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ ნახევარი საათი.