10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 4 ც სტაფილო
- 3 ს.კ ზეთი
- 6 ს.კ იოგურტი
- 1 კბილი ნიორი
- 2 ს.კ გატარებული ნიგოზი
- მარილი-მწიკვი
მომზადება:
სტაფილო გავფცქვნათ, გავხეხოთ სქელ სახეხზე და ზეთში ვშუშოთ 10 წთ ნელ ცეცხლზე. იოგურტი,
გატარებული ნიგოზი, მარილი და გაჭყლეტილი ნიორი შევურიოთ ერთმანეთს. მიღებულ
მასაში გადავიტანოთ მოშუშული სტაფილო,ამოვურიოთ და მივიტანოთ სუფრასთან.
დაწერე კომენტარი პირველმა