Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  4 ც სტაფილო
  • 3 ს.კ ზეთი
  • 6 ს.კ იოგურტი
  • 1 კბილი ნიორი
  • 2 ს.კ გატარებული ნიგოზი
  • მარილი-მწიკვი

მომზადება:

სტაფილო გავფცქვნათ, გავხეხოთ სქელ სახეხზე და ზეთში ვშუშოთ 10 წთ ნელ ცეცხლზე. იოგურტი,

გატარებული ნიგოზი, მარილი და გაჭყლეტილი ნიორი შევურიოთ ერთმანეთს. მიღებულ

მასაში გადავიტანოთ მოშუშული სტაფილო,ამოვურიოთ და მივიტანოთ სუფრასთან.