Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

ოსპი ძალიან უხდება პუდინგებს. 

შემადგენლობა:

  •  400 გრ ოსპი
  • 1 კონა მწვანილები
  • 1 ხახვი
  • 50 გრ ლორი
  • 2-3 ს.კ ძმარი
  • შაქარი,მარილი

მომზადება:

ოსპი გარეცხეთ და ჩაალბეთ 750 მლ წყალში 12-24 საათით. გაასუფთავეთ და გარეცხეთ მწვანილი, დაჭერით

და მოხარშეთ ოსპთან ერთად 25 წუთი თავისივე წვენში. ტაფაზე შეაწითლეთ ლორი და მის ცხიმში

ჩაშუშეთ დაჭრილი ხახვი, დაუმატეთ ოსპს და გააგრძელეთ ხარშვა. შეაზავეთ მარილით და ძმრით. მოაყარეთ

ცოტაოდენი შაქარი.