Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

მწვანე ლობიო ყველით ძალიან კარგია გარნირად!

შემადგენლობა:

  •  800 გრ მწვანე ლობიო
  • 2 ულუფა გახეხილი ყველი
  • 4 ნაჭერი მოხარშული შაშხი
  • კარაქი

მომზადება:

ლობიოს მოაცილეთ წვერები და ბოლოები.გარეცხეთ და მოათავსეთ მარილიან წყლით სავსე ქვაბში.

ჩაამატეთ ქონდარი, ხარშეთ 30 წუთი საშუალო ცეცხლზე. შემდეგ წყალი გადაღვარეთ, გაანაწილეთ 4

ულუფად და თბილად შეინახეთ. სქელძირიან ქვაბში გაადნეთ ყველი და განუწყვეტლივ ურიეთ.

გაადნეთ კარაქი და შებრაწეთ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მოხარშული შაშხი. შაშხის ნაჭრები გაანაწილეთ

თითოეულ ულუფა ლობიოზე და მოასხით გამდნარი ყველი.