10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 2 ჭიქა (150 გ ) ბარდა
- 500 გ შუაზე გაჭრილი პატარა პომიდვრები
- 1/3 ჭიქა ( 90 მლ) ძმარი
- 1 ც ფხებგამოცლილი შებოლილი კალმახი
მომზადება:
ბარდას გადაავლეთ ცივი წყალი. მოათავსეთ მოზრდილ ჯამში, დაამატეთ პომიდორი და მოასხიტ ძმარი. ფხებგამოცლილი კალახი დაჭერით პატარა ზომის ნაჭრებად და დაამატეთ სალათას. კარგად ამოურიეთ და მომზადეებისთანაცვე მიირთვით.
დაწერე კომენტარი პირველმა