Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  400 გრ მწვანე ლობიო
  • 200 გრ პომიდორი
  • 150 გრ დაკონსერვებული თევზი
  • 3 ს.კ ზეითუნის ზეთი
  • 1 კონა მწვანე ხახვი
  • მარილი,პილპილი-გემოვნებით
    მომზადება:

მწვანე ლობიო მოვხარშოთ მარილიან წყალში. თევზი ჩავსრისოთ ჩანგლით, პამიდორი დავჭრათ

თხლე ნაჭრებად. განიერ თეფშზე დავალაგოთ მწვანე ლობიო, მოვაყაროთ პამიდორი და გასრესილი

თევზი, მარილი,პილპილი,წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი და მოვასხათ ზეთი.