Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  1 ცვაშლი
  • 100 გე პარმეზანი
  • 1 კონა მწვანე ხახვი
  • 1 ც ლიმონი
  • 4 ს.კ ზეითუნის ზეთი
  • მარილი,პილპილი-გემოვნებით

მომზადება:

პარმეზანი გავხეხოთ, ვაშლი გავფცქვნათ, დავჭრათ კუბიკებად, მოვასხათ ცოტა ლიმონის წვენი.

ზეთს შევურიოთ დარჩენილი ლიმონის წვენი მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. განიერ

თეფშზე დავაწყოთ ვაშლის ნაჭრები. მოვასხათ სოუსი და  ამოვურიოთ. მოვაყაროთ გახეხილი

ყველი და წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი.