Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  200 გრ სალათის ფოთოლი
  • 200 გრ ყურძწნი
  • 100 გრ წითელი კომბოსტო
  • 100 გრ ნიახური
  • 30 გე ზეითუნის ზეთი
  • 1 ც ლიმონი
  • 1 ჩ.კ მდოგვი
  • მარილი,პილპილი

მომზადება:

გარეცხილი სალათის ფოთლები დავკეპოთ და გადავიტანოთ სასალათეში, წითელი კომბოსტო

დავჭრათ წვრილად და დავდოთ სალათის შუაგულში. დაჭრილი ნიახური და კურკეგამოცლილი

ყურძენი ჩავამატოთ სალათს. მდოგვი და ზეთი შევურიოთ ერთმანეთს, მოვასხათ ლიმონის

წვენი, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი და მიღებული მასა მოვასხათ სალათს.