Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 10 ნაჭერი პური
  • 1 კგ ფარში
  •  ნახევარი კონა მწვანე ხახვი
  • 10 ც კვერცხი
  • 2 ჭიქა ნაღები
  • 1 ს.კ გატარებული მუსკატი
  • მარილი,პილპილი
  • 2 ჭიქა გახეხილი ყველი

მომზადება:

ფარში მოვათავსოთ ტაფაზე და შევწვათ. საცხობ ფორმაში მოვათავსოთ დანაწევრებული პური.

ფარშს შევურიოთ ხახვი და ვურიოთ კარგად. შემდეგ დავამაოთ პურს, ცალკე ერთად ავთქვიფოთ

კვერცხი ,ნაღები,მარილი,პილპილი,მუსკატი და ეს მასა მოვასხათ ფარშიან მასას. ზემოდან

მოვაყაროთ ყველი, შევდოთ ღუმელში 350 გრადუსზე დაახლოებით 1 საათი.