Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  •  100 გრ საქონლის ხორცი
  • 15 გრ ფქვილი
  • 100 გრ დაკონსერვებული სიმინდი
  • 25 გრ ხახვი
  • 20 გრ საფანელი
  • 10 გრ მარგარინი
  • მარილი-გემოვნებით

მომზადება:

საქონლის რბილი ხორცი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად და მოვხარშოთ. გავაციოთ  და გავატაროთ ხორცსაკეპ

მანქნაში ხახვთან ერთდ და მოვაყაროთ მარილი. ცალკე გავატაროთ დაკონსერვებული სიმინდის მარცვლები.

ხორცის ფარშს შევურიოთ სიმინდი, კარგად ავურიოთ. შემდეგ მივცეთ კატლეტების ფორმა, ამოვავლოთ ჯერ

ფქვილში, მერე საფანელში და შევწვათ ცხიმში.