შემადგენლობა:
- 2 კგ ღორის მჭლე ხორცი
- 2 კბილი ნიორი
- 1 ს.კ უცხო სუნელი
- 1 ბულიონის წვენი
- 1 ლიმონის წვენი
- 4 ს.კ ზეთი
- 1 კონა კამა
- 1 კონა ოხრახუში
- მარილი
მომზადება:
- ღორის ხორცი გაჭერით სიგრძეზე და კარგად დაბეგვეთ.
- დანაყეთ ნიორი, შეურიეთ სანელებლები, ბულიონის კუბი, ლიმონის წვენი და 3 ს.კ ზეთი. კარგად აურიეთ და დაუამტეთ დაჭრილი მწვანილი.
- ხორცს წასუვით მწვანილიანი მსა, გადააახვიეთ და შეკარით ძაფით. რულეტი მოათავსეთ ცხიმწასმულ ტაფაზე და შედგით ღუმელში 200 გრადსუზე 1 სთ. დროდადრო მოასხით თავისივე წვენი.
- სუფრასთან მიტანის წინ დაჭერით და მოათავსეთ ლანგარზე. მიირთვით ცოცხალ ბოსტნეულთან ერთად.
დაწერე კომენტარი პირველმა