Xatia Chichinadze

 შემადგენლობა:

  •  500 გრ ტკბილი წიწაკა
  • 3-4 თავი ხახვი
  • 2 კბილი ნიორი
  • 2 ს.კ ზეთი
  • შაქარი-მწიკვი
  • 1 ს.კ ძმარი
  • მარილი,წიწაკა,სუნელები

მომზადება:

წიწაკას მოვაშოროთ თესლები და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან და ნიორთან ერთად. მოვშუშოთ

ყველაფერი ერთად ზეთში ნელ ცეცხლზე 15 წთ. მოვაყაროთ მარილი,წიწაკა,სუნელები, კარგად ამოვურიოთ,

გამოვრთოთ ცეცხლი და გავაციოთ.