Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  •  3 ს.კ კაკაო
  • 1.5 ჭიქა შაქარი
  • 200 გრ მოხალული ნიგოზი
  • 150 გრ კარაქი
  • 250 გრ ორცხობილა
  • 3 ს.კ წყალი
  • 1 ც კვერცხი

მომზადება:

კვერცხი ,წყალი, შაქარი ავურიოთ და დავდგათ ნელ ცეცხლზე,. დავფშვნათ ორცხობილა და კაკაო, კარაქი

ერთმანეთში ავურიოთ და ჩავასხათ მდუღარე მასაში. როცა ადუღდება, მზად იქნება და დავამატებთ

ნიგოზს, ამის შემდეგ კიდევ 5 წუთს ვადუღებთ და გამოვრთავთ. დავასხათ წინასწარ გაშლილ პერგამენტის

ქაღალდზე.დავახვიოთ ძეხვის ფორმის მსგავსად, გავაციოთ და შევდგათ მაცივარში.