Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 200 გ ნახხევრად მწარე შოკოლადი
  • 2ს,კ ნაღები
  • 3 კვერცხი
  • 150 გ დაფქული ნუში
  • 100 გ კარაქი
  • 100 გ შაქარი
  • ცხიმი ფორმისათვის
  • შაქარის პუდრა მოსაყრელად

მომზადება:

  1. გააცხელეთ ღუმელუ 160 გრადუსამდე. დატეხეთ შოკოლადი და 2 ს.კ ნაღებთან ერთად ორთქლზე გაადნეთ, თან ურიეთ.
  2. კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. ცილა ათქვიფეთ გამაგრებამდე და შერუიეთ დაფქული ნუში. კარაქი, შაქარი, კვერციხ გული და შოკოლადიანი მასა ათქვიფეთ კრემისები მასის მიღებამდე და შეურიეთ ცილას.
  3. ჩაასხით ცომი ცხიმწასმულ ფორმაში და აცხვეთ 40 წთ. გააგრილეთ და მოაყარეთ შაქრის  პუდრა.