Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 4 ც კვერცხი
  • 100 გრ შაქარი
  • 1 ც შოკოლადი ფილა
  • 100 გრ  კარაქი
  • 50 გრ ნიგოზი

მომზადება:

კვერცხის ცილები შაქართან ერთად უნდა ავთქვიფოთ. ცალკე გავადნოთ შოკოლადი და კარაქი.. ისინიც ნელ-ნელა უნდა დავამატოთ ათქვეფილ მასას. შემდეგ ჭიქებში გადავანაწილებთ. ზემოდან დაჭრილ ან გატარებულ ნიგოზს მოვაყრით და მაცივარში გავყინავთ. თუკი სახლში რაიმე ხილი გექნებათ, შეგიძლიათ, ზემოდან ისიც დაააჭრათ.