შემადგენლობა:
- 4 ც კვერცხი
- 100 გრ შაქარი
- 1 ც შოკოლადი ფილა
- 100 გრ კარაქი
- 50 გრ ნიგოზი
მომზადება:
კვერცხის ცილები შაქართან ერთად უნდა ავთქვიფოთ. ცალკე გავადნოთ შოკოლადი და კარაქი.. ისინიც ნელ-ნელა უნდა დავამატოთ ათქვეფილ მასას. შემდეგ ჭიქებში გადავანაწილებთ. ზემოდან დაჭრილ ან გატარებულ ნიგოზს მოვაყრით და მაცივარში გავყინავთ. თუკი სახლში რაიმე ხილი გექნებათ, შეგიძლიათ, ზემოდან ისიც დაააჭრათ.
დაწერე კომენტარი პირველმა