Xatia Chichinadze

მომზადება:

გაატარეთ ხორცსაკეპში 1 კგ ხორცი, 3 თავი ხახვი, 4 კბილი ნიორი, შეურიეთ წვრილად დაჭრილი

100-100 გრ ქინძი, ტარხუნა, ოხრახუში, 1/2 ჭიქა მოუხარშავი ბრინჯი, 1ს.კ ტყემალი, გემოვნებით

წიწაკა და მარილი.

თითო ს.კ ფარში გაახვიეთ მოწალულ ვაზისფოთოლში. ჩადეთ ქვაბში, დაასხით მარილიანი მდუღარე

წყალი, ჩადეთ რამდენიმე ცალი ტყემალი.

სუფრაზე მიიტანეთ ცხლად, უწვენოდ. ცალკე მიიტანეთ მაწონი, რომელშიც არეული იქნება დანაყილი

ნიორი და დარიჩინი.