Xatia Chichinadze

  შემადგენლობა:

  •  8 ჭიქა საქონლის ხორცის ნახარში
  • 6 ს.კ ზეთი
  • 0.75 ჭიქა ფქვილი
  • 6 ს.კ კარაქი
  • 6 ნაჭერი პური
  • წითელი წიწაკა

მომზადება:

4 ს.კ კარაქი გავადნოთ ქვაბში, მოვაყაროთ ფქვილი და მოვშუშოთ. განუწყვეტლივ ვურიოთ და

ჩავამატოთ ბულიონი,რომ მივიღოთ არჟნის სისქის მასა. დავახუროთ ქვაბს ხუფი  და ვადუღოთ

15 წთ ნელ ცეცხლზე. ცალკე ქვაბში გავადნოთ დარჩენილი კარაქი,მოვაყაროთ დაფქვილი წიწაკა,

ჩავასხათ სუპში  და კარგად მოვურიოთ. ცალკე ტაფაში გავხუხოთ პურის ნაჭრები და მივიტანოთ

სუფრასთან სუპთან ერთად.