Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  •  8 ც სოსისი
  • 200 გრ ფენოვანი ცომი
  • 1 ც კვერცხი
  • 50 გრ სეზამის მარცვლები

მომზადება:

ფენოვანი ცომი გავაბრტყელოთ და დავჭრათ მოგრძო მართკუთხედებად. სოსისებს ჯვრის ფორმაზე

ჩავუჭრათ დაბოლოებები და მოვახვიოთ ცომი სპირალივით ისე,რომ ცომის დაბოლოებები ქვედა

მხარეს მოხვდეს. ქურის ტაფაზე დავაფინოთ პერგამენტის ქაღალდი,დავაწყოთ სოსისები, ფუნჯით

გადავუსვათ ათქვეფილი კვერცხის გული, მოვაყაროთ სეზამის მარცვლები და შევბრაწოთ 10

წუთი 229 გრადუსზე.