Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  •  2 ჭიქა ფქვილი
  • 1 ჭიქა შაქრის პუდრა
  • 300 გრ კარაქი
  • 0.6 ჭიქა რძე
  • 1 ჩ.კ სოდა

მომზადება:

დარბილებული კარაქი შევურიოთ შაქარში და კარგად ავთქვიფოთ. ნელ-ნელა სევურიოთ რძე,

სოდიანი ფქვილი და მოვზილოთ ერთგვაროვანი მასა. გავაკეთოთ პატარა ბურთულები და

გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20 წთ. გაციებულ ნუგბარს მოვაყაროთ

შაქრის პუდრა.