Xatia Chichinadze

 შემადგენლობა:

  • 400 გრ პომიდორი
  • 60 გრ ბეკონი
  •  1 ხახვი
  • 2 კბილი ნიორი
  •  40 გრ ფქვილი
  • 750 მლ ხორცის ბულიონი
  • 2 ს.კ ტომატ-პასტა
  • ახალი ქონდარი
  • 4 ს.კ არაჟანი
  • დაჭრილი ახალი კამა

მომზადება: 

ჩააწყვეთ კუბებად დაჭრილი ბეკონი ქვაბში ან ტაფაში და შებრაწეთ დაწითლებამდე, დაჭერით ხახვი და

ნიორი, მოხრაკეთ ბეკონის ცხიმში, მოაყარეთ ფქვილი და მოშუშეთ.

გარეცხეთ და წვრილად დაჭერით პომიოდრი და დაამატეთ. ქვაბში ჩაასხით ბულიონი, დააჭერით

ქონდარი, ფრთხილად შეურიეთ ტომატ-პასტა, კარგად მოურიეთ და დაახურეთ თავსახური.

წუთი ადუღეთ ნელ ცეცხლზე, შემდეგ გაატარეთ საცერში და მოაყარეთ დაჭრილი კამა.