Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 200 გრ ფქვილი
  • 130 გრ გამდნარი კარაქი
  • 35 გრ შაქარი
  • 65 გრ შაქრის პუდრა
  • 1 ც კვერცხის გული
  • 1/4 ს.კ ვანილი

მომზადება:

კარაქი გავთქვიფოთ მანამ,სანამ თეთრ მასას არ მივიღბთ.დავამატოთ კვერცხი დაგანვაგრძოთ

თქვეფა. შემდეგ დავამატოოთ შაქარი, შაქრის პუდრა, ფქვილი და ვანილი. კარგად ავთქვიფოთ.

მივიღებთ ფხვიერ მასას. მიღბული მასისგან გავაკეთოთ სასურველი ფორმები. დავდოთ

საცხობ ფირფიტაზე. შევდოთ ღუმელში 190 გრადუსზე 10-12 წთ.