Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 3 ც კვერცხი
  • 1 ჭიქა შაქარი
  • 3 ს.კ თაფლი
  • 1ჩკ ძმარი,სოდა
  • ნახევარი ჭიქა ნიგოზი
  • 3 ჭიქა ფქვილი

მომზადება:

3 კვერცხისა და შაქრისგან გავაკეთოთ გოგლი-მოგლი. შევურიოთ თაფლი, ძმრიანი სოდა,

ნიგოზი,ფქვილი და მოვაზილოთ ცომი. გავყოთ ორ ნაწილად და გამოვაცხოთ.

კრემი:

მოხარშულ სგუშონს დავამატო 100 გრ კარაქი და 1ჭიქა ნიგოზი და ლიმონის ქერქი.

კრემი წავუსვათ ფირფიტებს, და ზემოდან მოვაყაროთ ფირფიტების ნაფხვენი.