Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  •  200 გრ ლობიო
  • 1 ს.კ ზეთი
  • 150 გრ ხახვი
  • 1 ს.კ ტომატი
  • 10 გრ ნიორი
  • 1 ჩ.კ ფქვილი
  • 5 გრ ოხრახუში
  • წიწაკა,მარილი-გემოვნებით

მომზადება:

ლობიოს დავასხათ წყალი და დავტოვოთ 2 საათი.  გადავწუროთ წყალი, დავასხათ  ახალი და სანახევროდ

მოვხარშოთ. წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ზეთში და ტომატში. შევურიოთ ფქვილი, დანაყილი ნიორი,

წიწაკა და მარილი. ლობიოს დავამატოთ შენელებული ტომატი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი

ოხრახუში და მივიტანოთ სუფრასთან.