შემადგენლობა:
- 150 გრ შაქარი
- 500 მლ ორმაგი ნაღები
- 8 კვერცხის გული
- 3 ს.კ ჟელატინის ფხვნილი
მომზადება:
გააცხელეთ შაქარი ტაფაში მანამ, სანამ არ დაიწყებს გაყავისფრებასა და შესქელებას. დაუმატეთ ორმაგი
ნაღები, კარგად მოურიეთ. წამოადუღეთ. გადმოდგით ტაფა გაზქურიდან და თანდათან ჩაუმატეთ
ათქვეფილი კვერცხის გულები.
ათქვიფეთ ჟელატინი 3 ს.კ ცივ წყალში და გააჩერეთ 10 წუთი, რომ დარბილდეს. დაუმატეთ კრემის
მიქსტურას და თან გამუდმებით ურიეთ. გააცხელეთ კრმეის მიქსტურა ადუღებული წყლით სავსე
ქვაბში ან თასში. თან ურიეთ, სანამ მიქსტურა არ შესქელდება. ჩაასხით პატარა თასებში და შედგით
მაცივარში.
დაწერე კომენტარი პირველმა