Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  •  500 გრ გოგრა
  • 250 გრ რძე
  • მწარე წიწაკა-გემოვნებით

მომზადება: 

გოგრა დავჭრათ ნაჭრებად., მოვხარშოთ და გავატართ ხორცსაკეპ მანქანაში. მიღებული ფარში გადავიტანოთ მომინანქრებულ ჭურჭელში და დავაფაროთ ხუფი  და გავაჩეროთ სთბოში მთელი ღამე. ავადუღოთ რძე, დავუამტოთ წვრილად დაჭრილი მწვარე წიწაკა და ჩვუშვათ გოგრის ფარშში. მიღებული მასა კარგად გადავურიოთ და გავწუროთ დოლბანდში.