Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  •  1 ბოთლი იტალიური ცქრიალა ღვინო
  • 3 ც ბროწეული
  • 3 ს.კ ფორთოხლის ლიქიორი

მომზადება:

ბროწეული გავარჩიოთ, დავიტოვოთ რამდენიმე მარცვალი გასაფორმებლად, დანარჩენს

გამოვადინოთ წვენი. შევურიოთ ბროწეულის წვენი ლიქიორს, გადავასხათ დოქში და დავამატოთ

ცქრიალა ღვინო. შევდგათ მაცივარში 2-5 წუთი. ჭიქებში ჩავყაროთ მარცვლები, დავასხათ

კოქტეილი და მივიტანოთ სუფრასთან.