Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  •  2 ც სტაფილო
  • 3 ც კარტოფილი
  • 1 თავი ხახვი
  • 1 ძირი ნიახური
  • 2 ს.კ კარაქი
  • 3 ს.კ ფქვილი
  • 2.5 ლიტრი ბულიონი
  • მარილი-გემოვნებით

მომზადება:

ხახვი და ბოსტნეული დავჭრათ სასურველ ზომებად და მოვშუშოთ კარქში  ყველაფერი,

კარტოფილის გარდა. მოვაყაროთ  ფქვილი, მოვასხათ ბულიონი,თან განუწყვეტლივ ვურიოთ.

ჩავამატოთ კარტოფილი, მოვაყაროთ მარილი და ვხარშოთ 30 წთ. მზა კერძი გავაციოთ 10 წთ

და დავაბლენდეროთ ,ერთხელაც წამოვადუღოთ და  მივიტანოთ სუფრასთან გახუხულ პურთან

ერთად.