Xatia Chichinadze

მომზადება:

დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად 1კგ ძვლიანი ხორცი. მოხარშეთ, ხარშვის დაწყებამდე მოხადეთ თავი.

დაუმატეთ 1ც მრგვლად გახეხილი სტაფილო, 0.5 კგ კომბოსტო, 2 ც კარტოფილი. მოშუშეთ ცხიმში 2 თავი

ხახვი, 3 კბილი ნიორი, 2ც ბულგარული წიწაკა. 2ს.კ ტომატი ან 3 ც პამიდორი. შეურიეთ ბორშს, დაუმატეთ

2 ფოთოლი დაფნა, 2ს.კ ძმარი და მარილი გემოვნებით. რომ გამორთავთ დაუმატეთ 1 ც გახეხილი და

მოშუშული ჭარხალი, 150 გრ ქინძი, ოხრახუში, ნიახური, ცერეცო, რეჰანი და ქონდარი.