Xatia Chichinadze

უგემრიელესი დესერტის რეცეპტი ჩვენგან!

შემადგენლობა:

  •  250 გრ ჟოლო
  • 250 მლ ორმაგი ნაღები
  • 3 ს.კ შაქრის პუდრა
  • 1 ანანასი

მომზადება:

ჟოლო გახეხეთ, გააკეთეთ მისგან პიურე, შემდეგ ეს პიურე მოათავსეთ საწურზე. ათქვიფეთ ნაღები,სანამ

არ გახდება ძალიან მსუბუქი და ფაფუკი, დაუმატეთ ჟოლოს პიურე და შაქრის პუდრა.

დაჭერით ანანასი სიგრძეზე 8 ნაჭრად და ფრთხილად ამოაჭერით შუაგული. რბილობი გარეკანს

მოაცილეთ, დაჭერით ანანასის მოზრდილი ნაჭრები პატარებად და მოათავსეთ ანანასის დაუზიანებელ

და გამზადებულ ქერქში.