Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 4 თავი კარტოფილი
  • 1 ქილა დაკონსერვებული სიმინდი
  • 1 ც წითელი ბულგარული წიწაკა
  • 5-6 ღერი მწვანე ხახვი
  • მარილი,პილპილი-გემოვნებით
  • 1 ქილა სამარხვო მაიონეზი

მომზადება:

მოვხარშოთ კარტოფილი, გავაცალოთ კანი და დავჭრათ ოთკუთხედებად, დავამატოთ სიმინდი,

წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, მწვანე ხახვი, მარილი,პილპილი და ბოლოს შევაზავოთ

მაიონეზით.