10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგნლობა:
- 200 გრ ბრინჯი
- 300 გრ შებოლილი ქათმის ხორცი
- 2 ც მოხარშული კვერცხი
- 2 ც ვაშლი ან კივი
- 200 გრ მაიონეზი ან ლიმნის წვენი ან ზეითუნის ზეთი
- კამა,მარილი,პილპილი-გემოვნებით
მომზადება:
ქათმის ხორცს გააცავლეთ კანი და ძვლები, დაჭერით კუბიკებად. გაფცქვენილი ვაშლი დაჭერით წვრილ, მოგრძო ჩხირებად. მოხარშულ ბრინჯს დაუმატეთ ხორცი, ვაშლი , დაჭრილი კვერცხი, კამა, შეზავეთ პილპილით და მარილით. მოასხით მაიონეზი.
დაწერე კომენტარი პირველმა