Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგნლობა:

  •  200 გრ ბრინჯი
  • 300 გრ შებოლილი ქათმის ხორცი
  • 2 ც მოხარშული კვერცხი
  • 2 ც ვაშლი ან კივი
  • 200 გრ მაიონეზი ან ლიმნის წვენი ან ზეითუნის ზეთი
  • კამა,მარილი,პილპილი-გემოვნებით

მომზადება:

ქათმის ხორცს გააცავლეთ კანი და ძვლები, დაჭერით კუბიკებად. გაფცქვენილი ვაშლი დაჭერით წვრილ, მოგრძო ჩხირებად. მოხარშულ ბრინჯს დაუმატეთ ხორცი, ვაშლი , დაჭრილი კვერცხი, კამა, შეზავეთ პილპილით და მარილით. მოასხით მაიონეზი.