10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 5 კგ წიწაკა
- 250 გრ მარილი
- 4 ლ წყალი
მომზადება:
წიწაკას დაუსერეთ წვერები და გააჩერეთ 24 საათი. სემდეგ დაახი მდუღარე წყალი,
დააყოვნეთ 2 საათის განამვლობაში. მარილი და წყალი წამოადუღეთ, გააცივეთ. წიწაკა მოათავსეთ
ემალის ღრმა ჭურჭელში, დაასხით მარილაინი წყალი, დააფარეთ სიმინდის ტაროს ფუჩეჩი.
3-4 დღის შემდეგ წიწკა მჭიდროდ ჩააწყვეთ ილებში, დაასხით თავისივე მარილწყალი, დააფინეთ
სიმინდის ფუჩეჩი, დააფარეთ ხუფები.
დაწერე კომენტარი პირველმა