10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 100 გრ ყველი
- 40 გრ ხახვი
- 40 გრ კარაქი
- 1 ც წითელი ბულგარული წიწაკა
- მარილი-გემოვნებით
- 4-5 ღერი ქინძი
მომზადება:
ცხიმშიი მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავუმატოთ კუბიკებად დაჭრილი ბულგარულ წიწაკა.
ყველი გავხეხოთ, ჩავამატოთ კერძს, კარგად ავურიოთ და დავტოვოთ ცეცხლზე 5 წუთი. მოვაყაროთ
მარილი, წვრილად დაჭრილი ქინძი და მივიტანოთ სუფრასთან.
დაწერე კომენტარი პირველმა