Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 4 ც კვერცხი
  • 2 ნაჭერი დაჭრილი ბეკონი
  • 2 კბილი ნიორი
  • ტომატის სოუსი
  • 2 ს.კ დაჭრილი ოხრახუში
  • მარილი და პილპილი-გემოვენებით
  • მწიკი წიწაკა
  • პარმეზანი

მომზადება:

ბეკონი მოვათავსოთ ტაფაში და შევწვათ, დავამატოთ დაჭრილი ნიორი, წიწაკა და დაახლოებით 250 გრამი

ტომატის სოუსი,თან განუწყვეტლივ ვურიოთ. დავამატოთ პილპილი და მარილი,ამოვორიოთ და გავაჩეროთ

15 წთ დაბალ ცეცხლზე.  დავამატოთ ოხრახუში და შემდეგ სათითაოდ ჩავახალოთ კვერცხები, მოვაყაროთ

გახეხილი ყველი და გავაჩეროთ 5 წთ.