Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  375 გრ კიბორჩხალას ხორცი
  • 1 კვერცხი
  • 1 ს.კ ლიმონის წვენი
  •  1 ს.კ ტომატს კეტჩუპი
  • 125 მლ ზეთი
  • რამდენიმე სალათის ფოთოლი
  • ლიმონის ნაჭრები
  • ალუბლის კოქტეილი
  • დაჭრილი ახალი მწვანილი
  • მარილი

მომზადება:

კვერცხის გული, ლიმონის წვენი, ტომატის კეტჩუპი და მარილი ერთად მოათავსეთ, ისე ათქვიფეთ,

როგორც მაიონეზი, შეუწყვეტელი,ნელი დინებით დაამატეთ ზეთი, თან შეუჩერებლად თქვიფეთ.

კობორჩხალა გაანაწილეთ ულუფებად, დაასხით მაიონეზი.სალათა მორთეთ ლიმონის ნაჭრებით,

დაასხით ალუბლის კოქტეილი და დააყარეთ დაჭრილი მწვანილი.