Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

ინგრედიენტები:

მოხარშული ჭარხალი – 2 ც.

ზეითუნის ზეთი – 4 ს.კ.

ბულგარული წიწაკის მარინადი – 4 ც.

ნიორი – 1 კბილი

მოხარშული ბრინჯი – 4 ს.კ.

გუდის ყველი – 50 გ.

მარილი და პილპილი გემოვნებით

 

მომზადების წესი:

ჭარხალი გახეხეთ და მოასხით 1 ს.კ. ზეთი. ბულგარული წიწაკა დაჭერით გრძლად. სოუსისთვის დაჭერით ნიორი და დანაყეთ მარილთან ერთად. დაუმატეთ ზეთი და პილპილი. ჭარხალს შეურიეთ ბრინჯი და წიწაკის მარინადი, მოასხით სოუსი და მოაყარეთ დაფშვნილი ყველი