10 წუთი. 15 წუთი.
ინგრედიენტები:
მოხარშული ჭარხალი – 2 ც.
ზეითუნის ზეთი – 4 ს.კ.
ბულგარული წიწაკის მარინადი – 4 ც.
ნიორი – 1 კბილი
მოხარშული ბრინჯი – 4 ს.კ.
გუდის ყველი – 50 გ.
მარილი და პილპილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
ჭარხალი გახეხეთ და მოასხით 1 ს.კ. ზეთი. ბულგარული წიწაკა დაჭერით გრძლად. სოუსისთვის დაჭერით ნიორი და დანაყეთ მარილთან ერთად. დაუმატეთ ზეთი და პილპილი. ჭარხალს შეურიეთ ბრინჯი და წიწაკის მარინადი, მოასხით სოუსი და მოაყარეთ დაფშვნილი ყველი
დაწერე კომენტარი პირველმა