Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 5 კგ წიწაკა
  • 250 გრ მარილი
  • 4 ლ წყალი

მომზადება:

წიწაკას დაუსერეთ წვერები და გააჩერეთ 24 საათი. სემდეგ დაახი მდუღარე წყალი,

დააყოვნეთ 2 საათის განამვლობაში. მარილი და წყალი წამოადუღეთ, გააცივეთ. წიწაკა მოათავსეთ

ემალის ღრმა ჭურჭელში, დაასხით მარილაინი წყალი, დააფარეთ სიმინდის ტაროს ფუჩეჩი.

3-4 დღის შემდეგ წიწკა მჭიდროდ ჩააწყვეთ ილებში, დაასხით თავისივე მარილწყალი, დააფინეთ

სიმინდის ფუჩეჩი, დააფარეთ ხუფები.